Nekku Design

verkkokauppa
mallisto
Nekku Design
yhteydenotto
 

nekku design
info @ nekkudesign.fi

Naiset nekun takana:

   
kuka  

Sinustako uusi nekku-yrittäjä? Nekku etsii uuttaa energiaa jatkamaan kotimaisen lastenvaatemerkin tarinaa. Jos yrittäjyys kiinnostaa ja haluat luoda omaa mallistoa niin olisiko silloin nekku-malliston jatkaminen sinun uusi urapolkusi? Ota yhteyttä info @ nekkudesign.fi.

     
 
Marja-Leena Lehmus on nekku design:n perustajayrittäjä.
Hän on äiti ja diplomi-insinööri. 'Yrittäjyys on antanut
valtavasti uusia tietoja ja taitoja, mutta ilman kokeneita
yhteistyökumppaneita ja uraauurtavia, rohkeita ensimmäisiä
nekku-kauppiaita emme olisi näin pitkällä.'
     
Eva  

Vaatesuunnittelija taiteenmaisteri Eva Rahikainen on nekun tuorein suunnittelija. Evan kädenjälki on näkynyt kevään 2013 nekku-mallistosta alkaen. nekku-malliston suunnittelun lisäksi Eva tekee vaatesuunnittelua T:mi Sinisen kautta. Eva on toteuttanut mm. kalannahasta valmistetun Pisce-malliston.

     
Anu  

Ensimmäiset nekku-mallistot suunnitteli vaatesuunnittelija Anu Ratia. Anu loi nekku-vaatteisiin reippaan ja selkeän ilmeen, joka on pitkälti määritellyt suunnan nekun ajattomille malleille.

   

 

Martzu  

Muotisuunnittelija, Stilista di Moda, ”Martzu” Maarit Berg on suunnitellut omaa yksilöllistä ja ylellistä La Martzu–mallistoa vuodesta 1993 lähtien. Martzu on toteuttanut nekulle juhlamalliston.

     
Elina  

Elina Kauhanen on teatteri– ja uniikkipukusuunnittelun artenomi EVTEK Muotoiluinstituutista (2005). nekku- malliston suunnittelun lisäksi hänellä on oma vaatemerkki Tarina Collection.