Nekku Design

verkkokauppa
mallisto
Nekku Design
yhteydenotto
 

 

nekku design on kotimainen lastenvaateyritys, joka valmistuttaa nekku-lastenvaatemallistoa. nekku lastenvaatteita on myyty ja valmistettu jo vuodesta 2007.

nekku tarjoaa ajattoman, kestävän ja laadukkaan lastenvaatemalliston, jossa lapset saavat olla lapsia eikä vaatteet ole este leikkimiselle. Kirkkaat värit ja harkitut yksityiskohdat ovat mallien juju. nekku-väripaletin värejä on helppo yhdistellä keskenään.

nekku-vaatteiden kotimaisuus aste pyritään pitämään mahdollisimman korkeana kuitenkin niin, että kohtuullinen hintataso säilyy. nekku-vaatteet ovat suomalaisten vaatesuunnittelijoiden suunnittelemia ja mallit myös kaavoitetaan Suomessa. Ompelua tehdään Suomessa, Liettuassa ja Portugalissa. Suomessa ommelluille malleille on myönnetty Avainlippu. Käytetyistä neuloksista iso osa on kotimaista. Lue lisää suunnittelijoista täältä >>>

Neulosten materiaaleina käytetään pääosin luonnonkuituja puuvillaa ja bambua. Monessa mallissa on laadukasta kampapuuvillaa, joka tekee neuloksesta erityisen pehmeän. Vaatteiden pesu on 60 asteessa, mikä helpottaa vaatehuoltoa ja huoletonta menoa. Samat kirkkaat värit löytyvät sekä tyttöjen että poikien mallistosta.

 

 

Klikkaa alla olevaa kuvastoa!Nekku-kuvasto